Kiemelt bejegyzés

Lehet, hogy jó életmódváltás az idősotthonba költözés?

  Az idősotthonba költözés, mint életmódváltás Az idős lakók általában hosszú éveken keresztül otthonukban éltek, és most egy olyan intézmén...

2013. augusztus 14., szerda

Eladó önbizalom!

Nincs önbizalmad? Kevés van? Jól jönne még néhány adag belőle?

Lehet, hogy Te is jársz futni, aerobikra, zumbára, tai- bo-ra vagy bármi más sportot űzöl kikapcsolódásképp'. Így levezetheted a feszültséget, ami napközben felhalmozódott benned. Az edzés idejére elfelejted napi gondjaid, egy derűs csapat tagja vagy, akiket a közös élmények, vicces szituációk, küzdelmes, nehéz feladatok összekovácsoltak. Nap mint nap, edzésről edzésre erősebb leszel, kitartóbb a feladatoknál, majd egyszer csak azt veszed észre, hogy élvezed. Nem okoz nehézséget egy - egy feladatsor teljesítése, könnyedén véghezviszed azt, amit az elején még lehetetlennek gondoltál.

MEGCSINÁLTAD! KÉPES VOLTÁL RÁ, MERT NEM ADTAD FEL AZ ELSŐ IZOMLÁZ UTÁN.

Ha hiszed, ha nem az önbizalom is úgy épül, mint testedben az izomtónus. Lépésről lépésre, egyre több és több lesz belőle a birtokodban.

Ezt is lehet edzéssel fejleszteni, növelni.

Itt is érvényes a szabály: Megfelelő életmód, életritmus, szokások kialakítása és a gyakorlás az, amivel maximális eredményt tudsz elérni.

Ennek mikéntjét nem találod meg szakkönyvekben, leírásokban. Ez tapasztalati úton sajátítható el, amiben én segítséget tudok adni, mint edző.

Tehát van megoldás, nem kilóra árulom az önbizalmad, nem csak betérni kell hozzám, kifizetni a vételárat és máris tied a világ. Nálam dolgozni kell keményen, meg kell dolgozni a sikerért, így a babérokat is egyes egyedül Te arathatod le. És még valami: Én azokat várom, akiknek nincs önbizalmuk. Akik elolvasva soraim szomorúan, fájó lélekkel így sóhajtanak: Én nem tudom ezt megcsinálni. Én kevés vagyok ehhez. Minek ez nekem, úgysem sikerül... És hasonló önostorozó gondolatokkal fordulnának el a monitortól készen arra, hogy végigszenvedjék egész életüket.

Tényleg olyan jó szenvedni? Vagy csak nem tapasztaltál eddig meg mást? Itt az idő! Változtass! Kövesd a blogom, és megmondom hogyan:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.