Kiemelt bejegyzés

Lehet, hogy jó életmódváltás az idősotthonba költözés?

  Az idősotthonba költözés, mint életmódváltás Az idős lakók általában hosszú éveken keresztül otthonukban éltek, és most egy olyan intézmén...

2013. augusztus 21., szerda

Élni tudni kell

Azt hiszed élsz? Miért? Azért, mert megszülettél, van születésnapod és éled a mindennapjaidat?
Biztos vagy benne, hogy tényleg élsz? Vagy csak VAGY? Létezel? Na, ez a nem mindegy! Ha majd lesz mire emlékezned a halálos ágyadon, lesz mire büszkének lenned, elmondhatod, hogy ÉLTÉL. De ha csak elmúlsz, minden valóságos élmény nélkül, akkor csak voltál, és kész. Ennyi az élet.
Nem tudhatod, hol a vége, így azt sem tudod mennyi időd van még cselekedni, megtenni bármit, amit már rég meg szerettél volna tenni, szólt a szíved, súgta a szél, de nem volt merszed, mert azt hitted rengeteg időd van még. Élj! Ne vakmerően, durván, keresve a veszélyt, hanem élvezettel, csöndben, szeretettel, békével. Tégy meg mindent, mi örömet okoz és előrébb visz, mitől több leszel, és általa barátaid, ismerőseid, idegenek is többek lesznek. Mert látni fogják mire képes a vágy, ami teljes, harmonikus, boldog emberré tesz, ha élni mersz! Merj élni és tudd, hogy élni kiváltság. Így is cselekedj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.