Kiemelt bejegyzés

Lehet, hogy jó életmódváltás az idősotthonba költözés?

  Az idősotthonba költözés, mint életmódváltás Az idős lakók általában hosszú éveken keresztül otthonukban éltek, és most egy olyan intézmén...

2014. február 15., szombat

Élet diéta


forrás: www.bagira.eu

A legjobb diétának is az a lényege, hogy odafigyelsz mit eszel meg és mikor.

Az életed vonalait is tudod formálni, alakítani, nem csak a tested.

Itt is az a lényeg, mit teszel és mikor.

Túlsúlyos vagy, nem vagy megelégedve magaddal, akkor rákeresel egy népszerű fogyókúrás receptre. Sanyargatod magad, ha olyat választottál, ami drasztikus, majd az eredmény néhány kiló mínusz ami pár hét múlva félő visszajön. Miért? Mert nem elég rövid távon betartani a szabályokat, az életritmusod, az életmódod, életviteled.

A cél elérése és a hosszútávú eredmény miatt új szabályokat kell bevezetned az életedbe, amiket ha következetesen betartasz, biztos eredmény vár. A győzelem saját magad felett. A falánkságod, a lustaságod felett.

Ezeket a szabályokat betartvta egész életedet gyökeresen megváltoztathatod. KÉPES VAGY RÁ! Meg tudod csinálni. Minőségibb életet tudsz élni, karcsún, teltkarcsún, vagy ahogy szeretnéd...

És ha már a külsőddel meg vagy elégedve, megtanultál lépésről lépésre elérni valamit, kitartó lettél, akkor a lelked is változás után fog kiáltani!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.