Kiemelt bejegyzés

Lehet, hogy jó életmódváltás az idősotthonba költözés?

  Az idősotthonba költözés, mint életmódváltás Az idős lakók általában hosszú éveken keresztül otthonukban éltek, és most egy olyan intézmén...

2014. február 14., péntek

"Lelki Jakuzzi"


forrás: veganet.hu

Fáradt a lelked? Szürke, gondokkal kikövezett hétköznapjaid vannak? Rád férne egy kis masszás, pezsgőfürdő? Elmenekülnél a napi rutin, a gondok elől?

Mindez nem csak a vaskos pénztárcával rendelkező megfáradt üzletemberek és asszonyok kiváltsága, ahogy elsőre gondolnád.

Te is ki tudsz kapcsolni egy kicsit, ha megteremted a nyugodt légkört a pihenés perceire.

Havonta legalább egyszer engedd meg magadnak, hogy a családot elküldöd pár órára moziba, sétálni, rokonlátogatásra, vendégségbe a gyerek barátjához. Vagy  egyéb ötletes időt nyerő elfoglaltságot találsz ki nekik.

És amikor üres a ház, tied a következő pár óra, kapcsolj be egy szívednek kellemes zenét, merülj el egy forró fürdőben, vigyél magaddal egy finom, habos capuccinot vagy kellemesen illatozó gyógyteát, ami nyugtatólag hat zaklatott lelkedre.

És kezdd azzal, hogy kikapcsolsz minden fezsültséget generáló gondolatot. Tied az idő és a tér. Lelked frissülni vágyik, ellazulni a pozitív gondolatok tengerében.

Mivel tudnád simogatni megfáradt lelked?

Kellemes emlékekkel, pozitív jövőképpel, önbecsülésed építő sikerélmények felidézésével.

Előtted a hétvége! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.