Kiemelt bejegyzés

Lehet, hogy jó életmódváltás az idősotthonba költözés?

  Az idősotthonba költözés, mint életmódváltás Az idős lakók általában hosszú éveken keresztül otthonukban éltek, és most egy olyan intézmén...

2014. május 12., hétfő

Honnan tudod, hogy értékes vagy?

Telnek a napok, éled szürke mindennapjaid.Érnek a szitkok, beszélnek a hátad mögött RÓLAD. Kudarcok, viták mellett, megkopott, homályba veszett álmok kattognak a füledben, sejlenek fel egyre gyakrabban. Haladsz előre az időben, szállnak az évek veled, és ráeszmélsz, hogy nem is azt az életet élted eddig, amit akartál! Tulajdonképpen el is felejtetted már, hogy milyen életet álmodtál meg magadnak gyerekkorodban, tüzes tinédzserként vagy karrierista zöldfülűként kezdő korodban a pályád elején. Nem az vagy, aki lenni szerettél volna?Miért nem?Mert az akadályok eltérítettek? Ne hidd, hogy ettől gyengébb, vagy kevesebb vagy, mint az álmaidban megalkotott Önmagad. Az akadályok legyőzése és a konfliktusok helyes megoldása vezetett el Téged ahhoz az emberhez, aki most vagy. Mosolyogj rá! Örülj neki! Mert Ő vagy Te. Az a személy, aki értéket teremtett maga körül, családot alapított, óvta szeretteit, és mindig arra törekedett, hogy a holnap jobb legyen!Ha ez sem elég, akkor mi kell még?Nem is magadnak, hanem másoknak akarsz elég lenni? MIÉRT? 

Nem a TE életed éled?Akkor kiét?

Tanítsd a türelmet, a tiszteletet és a szeretetet gyermekeidnek, barátaidnak és az ellenségeidnek. 

Az idő neked dolgozik! A tapasztalat, az életbölcsesség a te erőd és értéked, mellyel megváltoztathatod a világot magad körül. Csak hinned kell magadban, abban, hogy Te is érsz annyit, sőt többet is, mint befutott, felkapott, meggazdagodott hírességeink, " büszkeségeink". Most már látod mennyit érsz? :):):)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.