Kiemelt bejegyzés

Lehet, hogy jó életmódváltás az idősotthonba költözés?

  Az idősotthonba költözés, mint életmódváltás Az idős lakók általában hosszú éveken keresztül otthonukban éltek, és most egy olyan intézmén...

2014. január 15., szerda

Eljön az idő...

forrás: www.demotivalo.com

Minden ember életében eljön az idő, amikor számot kell vetnie életével. Megáll egy pillanatra, kiszáll a mókuskerékből néhány pillanatra vagy akár pár órára, és körülnéz.

- Mit lát?

Az életének folyását, az idő múlását...

Ráeszmél, hogy véges ideje van, amit most felmér, és tudja: Nem használta ki jól az időt. Ő nem ezt az életet akarta élni. Ez egy teljesen más élet, mintha más ember bőrében élne. Miden porcikája tiltakozik ez ellen, amit most Ő elkövet élet címszó alatt.

Rádöbben, hogy irányt kell változtatni, ahhoz, hogy ne folyjon  el az élete, mint az olvadt hó, anélkül, hogy megpróbálta volna élvezni azt.

Hiszen eddig csak sodródott. Hagyta, hogy a környezete határozza meg az  Ő életét.

MIÉRT?

Mert nem tudta mit akar? Mert gyenge volt akaratát érvényesíteni?

Ha megállsz egy percre, és kívülről szemléled életed, Te is megtalálod a válaszokat. Csak arra figyelj, hogy jó kérdést tegyél fel!

Te is vagy olyan ember, mint az, aki képes boldog életet élni. Te miért nem teszed ezt?

Holnap is úgy akarsz felébredni, hogy nincs miért élned? Nincs életcélod? Nem vagy elégedett magaddal?

Ha olyan életre vágysz, ahol minden pillanatot meg tudsz élni, örömmel akarsz visszatekinteni a műre, amit életednek hívsz, akkor szakíts időt kérlek a kérdésekre, amik megválaszolásával tartalmasabb életet, minőségi éveket, gyönyörű pillanatokat élhetsz meg.

Ha elégedett vagy magaddal, az életeddel, akkor írd meg a gillrita9@gmail.com címemre, hogy lettél az? Mit kellett tenned ezért? Adjunk pozitív példát és segítő, gondolatébresztő kérdéseket azoknak az embereknek, akik még keresik magukat, a helyes utat, a boldogulást.


Életvidám Holnapot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.